Forsgrenska badet

Badar med klassen just nu på forsgrenska. Snart går vi in i badet :) tyvärr går det inte ladda upp någon bild!


The end of the day


Svar på kommentar

Sara om bilkö:
Heej! Var har du landställe??
Kram

Svar:
Hej! Jag har landställe på en ö ute i skärgården som heter Tegelön, den ligger typ mellan Nacka och Vaxholm om du vet var de ligger :)
Kram


Vårkonserten

Nu är jag hemma från vårkonserten i vår skola, jag och några i min klass dansade till somebody to love med Justin Bieber. Det var jag och en tjej i min klass som koregraferade dansen.


Dagens


Godnatt!


New nails

De blev väldigt förstörda när jag började göra olika saker fast de inte hade torkat men man ser lite vad de ska föreställa :) fick idéen från Clara, tack!


Gotland

Var i Gotland i helgen, det var jätte mysigt, vi var på kneippbyn, i Visby, badade i havet, cyklade, var på konfirmation och hade det skönt!


Pluggar till fysikprov

Jag vet att det här var ett väldigt tråkigt inlägg men jag har ju inte bloggat på ett tag så bättre ett än inget och det går tyvärr Inte ladda upp någon bild.


Morning


Bilkö

Är på väg hem från landet nu på morgonen. Det är väldigt mycket bilkö och alldeles nyss var det en stor lastbil som stod i vägen för oss. Tror nog inte att jag hinner i tid till skolan.


LMFAO

Var på LMFAO på grönan igår med Lovisa, som tur var kom vi in fast alla gav typ upp vid halv sex och åkte hem för alla biljetter var slut, men vi kom in vid sju!! Awesome!


LMFAO

LMFAO på grönan ikväll! yeah! Ska dra dit med Johanna, Lovisa och några andra :)

RSS 2.0