Slottet.

Du tog mina ord Johanna! Hahah tänkte typ exakt skriva såhär så jag snodde hela inlägget från Josun :)

Yey!  På fredag ska jag ju dansa på slottet, ska bli sjuuukt roligt!! :D Vi ska träffas 10.30 och vara där heeela dagen till typ 20.30? Awesome.  Vill bara säga att det är så himla mycket med dansen nu, allt går så bra osv så därför blir updaten i bloggen inte alls lika bra tyvärr :s Men hoppas ni förstår? :)

Yeah! ;P

Haha jag leder med typ alla på wordfeud ;P yeah! De poängen som jag har ringat in e mina ;D


Bloggpaus

Tar Blogg paus ett tag, har aldrig tid att blogga, får se när jag Börjar igen


to the landställe

Åker till landet nu, kommer alltså inte att blogga någonting under hela helgen.

Slaggar hos ellen


Dålig uppdatering?

Jag vet, sorry. Har typ inte haft nån tid alls! Det är därför jag bara skrier så korta inlägg jämt och typ bara lägger upp en bild! Men idag har jag varit i skolan, köpt nya balletskor och jazzskor, ett duschdraperi och en hårspray :P Men nu är min gudsyster från gotland här så nu ska vi fika lite! puss

Äta, duscha, dansa


Saknar


Labbraport

då gör vi lite labbraport nu då, naaaaajs....

Home from school

Hade temadag idag så vi fick sluta klockan halv två istället för fyra :D
så nu ska jag plugga och käka lite mellis och sen drar jag till dansen.


The end of the day


Nu drar vi på kalas


My dog

Har inte berättat så mycket om min hund kom jag på så nu när jag ändå inte har så mycket att göra så kan jag berätta lite om honom.

- Han blir två år i mars.
- han heter Zakke
- han är vit
- han är en lagotto
- han kissar, bajsar, skäller, sover och äter.
- I love him :)


Goodnightie


Gladiatorerna kväll


My iPhone is back! :D


Drar ut på stan nu då


Tävling hos Lofisa

Jupp, är med i tävlingen om veckans blogg hos Lovisa med det snygga efternamnet :)
Håll tummarna för mig!


Lovisa Bengtsson (klicka på bilden vetja)

Ellens place

hos Ellen med Mathi och Ellen.


Bilder från Erikdalsbadet

Jag var där med Clara, Ellen, Mathi och Viktoria men det blev inga bilder på Clara och Viktoria så här är lite andra.
Jag, Ellen, Mathi
Jag






Ellen



Mathi



Dagens

Jeans- Ginatricot
Svart kofta- Ginatricot
Svart linne- Jc

Did you? I did

Såg ni den nya tv serien Revenge på 3:an idag? Den gick klockan 21.00 så den har precis slutat, den var rätt bra faktiskt.

Torsdag

Idag är det torsdag, har väl inte hänt så mycket egentligen, jag var i skolan, hade dans, det var kul! Men aa det var väl det, nu ska jag duscha och äta, bloggar senare! puss

Erikdalsbadet

KOPIERADE TEXTEN FRÅN CLARA
Efter skolan gick jag och Mathilda hem till mig och hämtade handduk och bikini, och Ellen, Esther och Viktoria gick hem till Esther. Jag och Mathilda tog ett snabbt jag O´boy också. Hihi... Sen kom vi till badhuset och bytte om och så. Kön in tog ca 28,32 timmar. Eller tja... okej nu överdrev jag. Den tog kanske sisådär 28,26 timmar om jag ska vara helt ärlig. Men iallfall när vi kom in åkte vivattenrushkanan. Den "vita" och "blåa", den vita är bred så man ska åka flera i den. Jag gjorde illa mig VARJE gång jag åkte den, sista gången så höll jag på att svimma av smärta, jag fick in kakelkanten i slutet av den "vita" in i min svanskota, trodde ärligt talat att jag blödde. Men det gjorde jag självfallet inte, men jag hade svårt att gå och simma i kanske en timme efteråt (har fortfarande ont), i den "blå" åker man en och en och kan tävla mot varandra. Jag kom på andra plats med tiden 10.03. Dålig tid, jagvet. Sedan badade vi själva i en grund bassäng och gjorde olika tävlingar på flytgrejjer. Jag hade fortfarande VÄLDIGT ont i min svanskota. Helt plötsligt säger Ellen "Jag har tappat mina nycklar, till skåpen". Och då fick alla leta, till slut hittade vi dem. HEHE, vi och vi. Snarare Ellen och Esther. Men men sedan badade vi bubbelpool och lite så och klockan halv sex behövde jag gå. Ja, det var en väldigt rolig badtur eller vad man ska säga...
Jag (Esther) skriver: aa, typ så var det fast jag måste ju tillägga att JAG vann tävlingen med tiden 9.93 och sen fick jag 8.37! ;D och sen så var det faktiskt JAG som hittade nykeln till skåpet :P men annars var det väl inget mer förutom att vi hade det jätte kul!
Undervattensbilder kommer snart!!!


Bild: Clara

Länkbyte - Lovisa Bengtsson

Galet snygg, söt, sjuk rolig och underbar tjej! Vi borde verkligen träffas oftare, man har alltid kul när man är med Lovisa! Så checka hennes fantastiska blogg genom att klicka HÄÄÄÄR, verkligen värd att läsa!!!

Ellens place

Som rubriken säger, hos Ellen.

McDonald's

På donken med Ellen och Mathi.




sorry

Sorry Ellen! I know, communication is very hard with no iphone..... ♥
(gammal suddig bild, vet)

Girl Power


Hola!

Tjatja nu sitter jag här framför datorn och bloggar igen. Idag har jag dansat och nu har jag inte så mycket mer at skriva. puss

Drar till landet nu guys

Kommer vara dåligt med bloggning då tyvärr till jag kommer hem, bye!♥

Småland

Har precis kommit hem från kusinerna Småland, vi hade det jätte roligt! Vi red, badade, gick på stan, fika, hade spa och jätte mysigt!!







19 timmar och 9 minuter in på det nya året

Det känns väl bra än så länge.

RSS 2.0